Blog

EnvisionTEC 3D Yazıcıları ile Otomotiv Sektöründe Fark Yaratın !

Design Infini, California merkezli bir otomotiv jant tasarımcısı firma, üretimlerinde EnvisionTEC yazıcılarını ve malzemelerini tercih etti.


EnvisionTEC Viridis3D

EnvisionTEC ve Viridis3D'nin Robotik Katmanlı Üretim sistemleri ile sadece birkaç saat içinde hızlı ve uygun maliyet ile kum dökümlerinizi gerçekleştirin


Farsoon Technologies'in 3D Yazıcıları İle Ameliyat Öncesi Prova İmkanı&Hastaya Özel İmplant Üretimi

Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uygulamalarında, doğuştan ya da çeşitli sebeplerden ötürü sonradan meydana gelen hastalıklar için daha iyi tedavi planları tasarlamak, implantlar ve benzeri cihazlar üretmek için 3D baskı eşsiz bir teknolojidir!


3 Boyutlu Baskı Yardımı ile İnsan Yüzünü Yeniden İnşa Etme

3B yazıcı teknolojisiyle ilgili kemik modelinin her detayı masa başında çok daha rahat ve ayrıntılı bir şekilde incelenebilir. Böylece operasyon süresi oldukça kısalır ve risk azalır, ayrıca tedavinin maliyeti de düşer. Hasta ameliyat masasında daha kısa kaldığı için yaralarının iyileşmesi oldukça hızlanır.


DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ DÜNYASINDA 3 BOYUTLU YAZICILAR GÜN GEÇTİKÇE YAYGINLAŞIYOR!

Diş Hekimliği sektöründe 3 boyutlu yazıcılar daha hızlı,daha hassas ve daha kolay üretim imkanı sağlıyor.


Her Geçen Gün Gelişen 3B Biyobaskı Sektörünün 10 Yıl İçerisinde Milyon Dolarlık Sektörler Arasına Girmesi Bekleniyor

3B baskının tıp alanına en yaygın kullanımı protetik uygulamalarken, eklemeli imalat teknolojisi 3B organ üretiminde de kullanılmaya başlandı


3B Yazıcı Teknolojisi İle İşitme Cihazı Üretimi

3B yazıcı teknolojisi ile üretilen işitme cihazları hassas ve pürüzsüz yapısı, organik şekilleri sayesinde kulağa tam oturur. Bu teknoloji ile geleneksel yöntemlere nazaran çok daha uygun maliyetli üretim gerçekleştirilir.


Doku Mühendisliği ve 3D-Bioplotter Teknolojisi

3D-Bioplotting, erimiş bir biyomalzemenin pnömatik basınçla çalışan bir robot başlığının şırıngasından ekstrüzyonunu içeren bir eklemeli imalat yöntemidir.


EnvisionTEC’in 3D-Bioplotter®’ı Nasıl Çalışır?

EnvisionTec 3D-Bioplotter®, biyobaskı pazarındaki geleceği en parlak biyoyazıcıdır. Yazılımı sayesinde farklı sıcaklıklarda farklı malzemelerin kullanımına olanak sağlar.


Biyomedikal Araştırmalarında Mikro-akışkan LEGO Tuğlaları

Bu projenin temel amacı, yeni nesil mikro-akışkan geliştiricileri ve araştırmacıları yetiştirmek ve eğitmektir. Genç öğrencilerin mikro-akışkanlar hakkında bilgi sahibi olmasıyla LEGO'ları yapı taşı ve montaj platformunda kullanmaları yeni ürünler için hayal güçlerini artıracak çalışmalar yapabilmelerini sağlamaktır.


İnsan Vücudunun Dinamiklerini Taklit Eden 4D Biyobaskı

Araştırmacılar tamamen yeni bir boyut olan 4D biyobaskı uygulamasına geçiyor. 4D biyobaskı, özel uyaranlara bağlı olarak şekil değiştirebilen, üç boyutlu iskele üretmeyi amaçlayan yenilikçi biyo-üretim teknolojisi olarak ortaya çıkıyor.


MEGAWOODS - Bir Mühendisin Gözünden Leapfrog Bolt'un Analizi

Bay Henke, "Bolt, 3D yazıcının kullanımı ile baskıları hızlı bir şekilde art arda basabiliyoruz. Bu sayede basım anındaki basınç noktalarını ve problemleri daha çabuk engelleyebiliyoruz. Bu da bize hem iş tatmini hem de yüksek kâr marjları sağlıyor.” Dedi.


Butik mücevher üretiminde 3D yazıcı dönemi başladı

Mario Christian Lavorato ve kardeşi okul zamanlarında takı yapmaya başladılar. Yaptıkları bu takıları boncukların cazibesiyle görsel açıdan çekici hale getirdiler. Kilden çıkardıkları ürünleri elleriyle şekillendirdiler. Ama şimdi bütün bu zahmetli işleri bırakıp 3D yazıcılarla üretime başladılar.


Butik mücevher tasarım stüdyosu Envisiontec Micro Plus kullanılıyor

Martin Miller 20 yıl boyunca özel parçalar yapan bir kuyumcu olarak çalıştı. Daha sonra kendi mücevher tasarım stüdyosunu açtı ve Envisiontec Micro kullanıyor.


ArGe Faaliyetleri için 3D Yazıcı

EnvisionTEC, fikirlerinizi 3D yazıcı teknolojisiyle hızlıca gerçekleştiriyor. Tasarım doğrulama testleri ile hızlı ve daha doğru prototipler hazırlayarak üretim sürecini hızlandırıyor.


3D Baskı İşitme Cihazı Malzemesi E-Shell 450

E-Shell 450 malzemesi serttir ve suya dayanıklıdır. Piyasadaki en net 3D baskı malzemesidir. Kırmızı, mavi, pembe, bronz, mocca, bej, kakao, kahverengi, siyah, beyaz ve kristal berraklığı gibi birçok çeşitli cilt tonlarında biyomedikal onaylı malzeme sunmaktadır.


EnvisionTEC Güvencesiyle Ürün Geliştirme

2017 yılında EnvisionTEC, otomotiv, havacılık ve genel üretim pazarları için E-Model malzemesini piyasaya sürüyor. Düşük viskozitesi ile ürünün son derece esnek olmasını sağlıyor. Hassas işlemleri büyük bir ustalıkla yapabilme kabiliyeti gösterirken aynı zamanda büyük parçaları da kolaylıkla üretilebiliyor.


3D Baskıya Matematiksel Bir Bakış

Nicole, EnvisionTEC ile büyümeye devam eden 3D teknolojisiyle kadınlarında bu sektöre katılabileceğini ve kendinin de kadınlara örnek olacağını düşünüyor.


Envisiontec’ den Kolay Döküme Uygun Mum Oranı Yüksek Yeni Reçine

EnvisionTEC'in en yeni direkt döküme uygun reçinesi, Easy-Cast EC3000, Perfactory 3D yazıcılarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu kolay döküm malzemesi, EC500 dahil olmak üzere polimer esaslı herhangi bir reçineden 3 kat daha fazla balmumu içerir.


Kuyumculuk sektörü için en iyi 3D yazıcı hangisidir?

Amerika'nın Kuzeybatı Bölgesi'nin en büyük tam hizmet mücevher ve saat mağazası, pave' mıhlama gibi yüksek detaylara ihtiyaç duyan kalıplar oluşturmak için Envisiontec 3D yazıcıya güveniyor.