Eğitimde 3Boyutlu Yazıcıların Önemi

3D yazıcılar büyük küçük herkesin ilgisini çekiyor ve dikkat sürekli onların üzerinde yoğunlaşıyor.
Eğitimde 3Boyutlu Yazıcıların Önemi.

Öğrencilerine LeapFrog 3d Printer kullandırarak yaratıcılıklarının gelişmelerini sağlayan öğretmen Bas Baeten'ın düşünceleri;

Bazen çok eğlendirici ve komik olabiliyor çocuklar için.. Bir anda odaklandıklarını gözlemleyebiliyorsunuz. Bazen bir kez bile olsun "Dinleyin" ya da "Buraya bakın" deme ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Dikkatleri her zaman istediğiniz yerde ve işe yarıyor.. Yaratıcılıkalırını öne çıkarmalarına.. ve yaratıcı düşünme kabiliyetlerini geliştirmelerine yardımcı oluyor ..diğer bir katma değeri ise gözlemlenebilir olması emeklerinin karşılığını hemen alabiliyorlar ..bu ödüllendirici bir metod her zaman yaptıkları şeyin karşılığını hemen görmek istiyorlar belki bu teknolojinin en büyük avantajı... "

 

LeapFrog Kurucu Ortaklarından Mathijs Kossen'in konuyla ilgili açıklamaları;

"Leapfrog 3 öğrenci tarafından kurulduğu için eğitimin öneminin yakınen farkındayız çocukları geleceğe iyi hazırlamanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. O nedenle okullarla işbirliği yapmaya başladık öğrencilere ve öğretmenlere teknolojiyi anlatan bir ders müfredatı tasarladık.. Adım adım neler yapabileceklerini gösteren yakın gelecekte sürekli kullanacakları ve 3D yazdırmanın sonsuz sınırlarını anlattık. "

Bas Baeten;

"Leapfrog'un taze, hevesli ve atak bir marka olduğunu düşünüyorum ve yöneticilerin dinamik ve genç oluşları sebebiyle iyi iş çıkarıyorlar ne istediklerini biliyorlar başarmak istedikleri şeyin peşinden gitmeye korkmuyorlar.. ve okullarla yakın işbirliğine gidiyor oluşlarını akıllıca buluyorum çünkü eğitim sisteminde kendilerine yer edinmek istiyorlarsa en kestirme yol öğretmenlerle konuşmaktır ve öğrencileri gözlemlemektir. Her okulda bir adet 3D yazıcıya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum çünkü "Gelecek" işte bu! ve çocuklar "Gelecek" ile buluşturulmalılar... O zaman okullara birer tane alın ki öğrenciler gelecekte neyin beklediğini görebilsinler."

Sağlam, Kullanışlı, Güvenilir ve Kullanıcı dostu