EnvisionTEC Yeni 3D Yazıcı Malzemesini Duyurdu

PolyPro MAX 3SP, EnvisionTEC mühendislik ve tasarım ekibiyle ortaklaşa yapılan çalışmalar sonrası çok başarılı sonuçlar vermesiyle birlikte yüksek derecede elastisite gerektiren 3B basılmış parçalar için uzun vadeli sürdürülebilirlik ve esneklik vaadediyor.
EnvisionTEC Yeni 3D Yazıcı Malzemesini Duyurdu.

EnvisionTEC Yeni 3D Yazıcı Malzemesini Duyurdu

 

PolyPro MAX 3SP® 3D yazıcı malzemesi EnvisionTEC’s 3SP teknolojisi için geliştirildi

 

DEARBORN, Mich., April 7, 2016 – EnvisionTEC, dünyada profesyonel  3B yazıcılar ve malzemeleri alanında lider bir üretici konumunda olarak, son geliştirdikleri 3SP® malzemesi, PolyPro MAX 3SP®   dayanıklı ve esnek fotopolimerini duyurdular.

“Biz her zaman 3B yazım endüstrisi için sıradaki en iyiyi geliştirmeye odaklıyız,”  diyen EnvisionTEC COO ( operasyon müdürü) ‘su  John Hartner, “PolyPro MAX 3SP” malzemesinin geliştirilmesinin geniş yelpazedeki mühendislik uygulamaları için heyecan verici ve son derece kullanışlı bir çözüm sağlayacağınıda açıklamalarına ekledi.

Bir çok prototipleme ve nihai kullanım ürününün basım uygulamaları için, PolyPro MAX 3SP 3B yazım malzemesi  esnek kavrama parçaları, otomotiv parçaları ve esnek menteşeler gibi ürünlerin imalatı için ideal bir çözüm sunuyor.

 

PolyProMax Malzeme Özellikleri

 

PolyPro MAX 3SP, EnvisionTEC mühendislik ve tasarım ekibiyle  ortaklaşa yapılan çalışmalar sonrası çok başarılı sonuçlar vermesiyle birlikte  yüksek derecede elastisite gerektiren 3B basılmış parçalar için uzun vadeli sürdürülebilirlik ve esneklik vaadediyor.

 

PolyPro MAX 3SP için tavsiye edilen uygulamalar ve 3B yazıcılar bilgilerine http://envisiontec.com/PolyPro-MAX-3SP linkinden ulaşabilirsiniz.