EnvisionTEC Yeni Reçinelerini Piyasaya Sürdü

Envision TEC, 3SP®, Perfactory® and Micro aileleri 3D yazıcıları için yeni seri malzemeler piyasaya sürdü.
EnvisionTEC Yeni Reçinelerini Piyasaya Sürdü.

Bu malzemeler çoğunlukla jenerik uygulamaların üretiminde kullanılmak için oluşturulmuştur, fakat EnvisionTEC’in en son diş materyali bunlara bir istisnadır.

EnvisionTEC 3D yazıcı kadrosuna giren en son reçine; 3SP için olan Ortho Tough’dur. Ortho Tough, 3D yazıcı modellerine bağlı kalan ortodontik uygulamalara bir cevap olarak geliştirilmiştir. Bu materyal sadece bu tür aletleri desteklemek için değil ayrıca daha iyi yeni bir modelini ortaya çıkarmak için formüle edilmiştir.

Muhtemelen EnvisionTEC ailesinden en memnuniyetle kullanılan seriler; EnvisionTEC’in yeni, 3D yazıcıların 3SP sınıfı için olan ABS gibi materyalleridir. ABS 3SP materyalleri çok geniş kapsamlı üretim araçlarının yüksek fonksiyonunun yanı sıra, artırılmış dayanıklılık sağlamaktadır. Bunlardan bazıları; sondaj ve bandaj, enjeksiyonlu kalıplama, esnek kilitlenen fonksiyonlar ve esnek menteşeleri içermektedir.

Birkaç farklı renk seçeneğiyle sunulan ve birçok son kullanımı destekleyen EnvisionTEC kullanıcıları, EnvisionTEC’in bilindiği patentli yüzeyi gönderirken, olası bir fonksiyonu destekleyecek tam bir destek alabilirler. ABS gibi materyaller şimdi ABS 3SP Flex ve ABS 3SP Tough serileri ve Superflex 3SP de içermektedir.

Perfactory ve Micro aileleri, her biri kendi şahsi sistemlerini çalıştırmak için formüle edilmiş materyallerin vesiyonlarına sahiptir. EnvisionTEC, Micro sistemler için olan ABS Flex M’in yanı sıra, ABS Flex Siyah ve Gri’yi de Perfactory için sunmaktadır.

Superflex, ayrıca Superflex M’in yanı sıra, Perfactory versiyonunun her iki sistemlerinde de mevcuttur. Son model 3SP diş materyalinin Micro sistem versiyonu Ortho Tough M’dir, ve DLP teknoloji platformunun yanı sıra, daha küçük platformlar için de uygundur.

İlgili Resimler