Voksel'in Ürün ve Hizmetleri 3D Print Show İstanbul Fuarında Yoğun İlgi Gördü

Endüstrinin yeni 3 boyutlu devrimi İstanbul’da sergilendi!
Voksel'in Ürün ve Hizmetleri 3D Print Show İstanbul Fuarında Yoğun İlgi Gördü.

Endüstrinin yeni 3 boyutlu devrimi İstanbul’da sergilendi!

Voksel Hızlı İmalat Teknolojileri 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde yapılan 3D Print Show İstanbul'da temsilcisi olduğu markaların öne çıkan ürünlerini ve hizmetlerini müşterileriyle buluşturdu. EnvisonTEC ve Leapfrog 3D yazıcıları; Open Technologies markalı 3Boyutlu tarayıcıları ve lansmanını yaptığı The Foundry firmasının MODO isimli 3Boyutlu kabuk tasarım yazılımı bu alanda faaliyet gösteren ilgilierle buluştular.

SIGN İstanbul 2015’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ''3D Printshow” etkinliği kapılarını ilk bu yılziyaretçilere açtı. Tüyap Beylikdüzü’ndeki fuarın 11.Salonu’nda, 3 boyutlu baskı teknolojileri ile üretilen oyuncaklardan ayakkabıya, ev eşyalarından, kol ve diş protezlerine, otomobil yedek parçasından birebir insan modellerine kadar çok sayıda ilginç ürün, teknoloji meraklılarının beğenisine sunuldu.. İstanbul’daki 3 boyutlu teknoloji şovu, 13 Eylül Pazar akşamına kadar sürdü.

Tarsus Group’un dünya çapında bir seri halinde düzenlediği “3D Printshow” etkinliğinin Türkiye ayağı, SIGN İstanbul’un ev sahipliğinde 10 Eylül Perşembe günü başladı. Mayıs ayında Londra’da start alan etkinlik, İstanbul’un ardından sırasıyla California, Paris ve Dubai ile devam edecek.

Bu yıl ilk defa 3D Printshow etkinliğine ev sahipliği yapan Avrasya’nın alanındaki en büyük endüstriyel reklam ve dijital baskı teknolojileri buluşması SIGN İstanbul’da, 31 ülkeden 438 firma yeniliklerini sergiledi. Yaklaşık 70 farklı ülkeden ziyaretçi çeken organizasyonda, en çok ilgiyi; reklam atölyesi, tekne ve araç kaplama uygulamaları ile içerisindeki hemen herşeyin dijital baskı teknolojisi üretildiği konsept ev tasarımı görüyor.