Yeni Leapfrog Xeed XL- Pazardaki En Büyük Hacimli FDM Tipi 3D Yazıcı

3D yazım teknolojisi küçük parçalar için zaten kullanımda, neden büyük parçalar için de kullanılmasın?
Xeed XL ölçü anlamında üstün olmasının yanında hız yönünden de emsallerini gölgede bırakır!
Yeni Leapfrog Xeed XL- Pazardaki En Büyük Hacimli FDM Tipi 3D Yazıcı.

 

3B Basım Teknolojisinde Yüksek Hız ve Görülmemiş Boyut Dönemi Başladı 

3B basım teknolojisinin geleceği hakkında tahminde bulunmak güçtür. Ve bunun nedenine bulunabilecek en iyi cevaba, bu teknoloji hakkında ne düşündüğünüze ve neyi elde edebildiğinize bakarak ulaşabilirsiniz.Leapfrog 4 yıl önce tam donanımlı ve büyük bir platformu olan bir yazıcı ile başlamıştı. Şimdi ise Xeed XL Beta’yı tanıtıyor. Devasa bir basım platformunda ve yüksek bir basım hızında. 

 Yeni LEAPFROG XEED XL

Birçok profesyonel ürün, parçalarının üretiminde yüksek maliyetli kalıpların kullanılmasını gerektirir. 3B basım ise bu maliyetlerin çok daha altında üretim yapmayı mümkün kılar.

Bu teknoloji küçük parçaların imalatı için zaten kullanımdadır, neden büyük parçalar için de kullanılmasın?

Xeed XL ebat yönünden üstün olmasının yanında hız yönünden de emsallerini gölgede bırakır!


Azami Üretim Hacmi (E B Y): 560 x 656 x 2345 mm (742 litre!)


Bu cihaz çok büyük parçaların prototiplenmesi, imalatı ve adeta imkansız projelerin gerçekleştirilebilmesi için geliştirildi.Bu ölçü ve hız skalasındaki bir yazıcıya göre sunduğu olanaklar ve sonuçlar muazzamdır! 

 

Yeni XEED XL Hakkında Daha Fazlası

 

Yeni Xeed XL  teknik mühendisliğin harika bir örneğidir. Leapfrog sürekli olarak tasarımdaki, kullanılabilirlikteki ve kalitedeki inovasyon sınırlarını zorluyor ve her zaman için müşterilerin görüşlerini bu konuda göz önünde bulunduruyor.

Mekanınızda fazladan alana ihtiyacınız olduğuna göz önünde bulundurarak dış ölçü optimizasyonu uygulandı-(E B Y): 900 x 900 x 2510 mm - Bu yüksek hızlı, çift ekstrüzyon, büyük hacim, yüksek kalite 3B yazıcısı ticari ve endüstriyel kullanıcılarımız için imkanları tekrardan tanımlayacaktır

Otomatik basım tablası konumlandırma özelliği Leapfrog 3D Printers tarafından geliştirilmiş eşsiz bir sistemdir. Bu üçlü Z ekseni sistemi, wireless bağlantısı ile birlikte yüksek bir kullanıcı konforu ve 3B basım kalitesi sunmaktadır. Basılabilir hacmi 50 kat daha fazla büyütme çalışmalarının yanı sıra  Xeed’in sahip olduğu basım hızı, konumlanma netliği gibi kalite göstergesi nicelikleride optimum değerlerde tutulmaya çalışılıyor.