3D Baskı İşitme Cihazı Malzemesi E-Shell 450

E-Shell 450 malzemesi serttir ve suya dayanıklıdır. Piyasadaki en net 3D baskı malzemesidir. Kırmızı, mavi, pembe, bronz, mocca, bej, kakao, kahverengi, siyah, beyaz ve kristal berraklığı gibi birçok çeşitli cilt tonlarında biyomedikal onaylı malzeme sunmaktadır.
3D Baskı İşitme Cihazı Malzemesi  E-Shell 450.

3D Baskı İşitme Cihazı Malzemesi E-Shell 450

İşitme cihazı üreticileri Phonak ve GN Resound kulak içi cihazların üretilmesinde EnvisionTEC’e güveniyor. Bu teknolojide kullanılan 3D baskı yöntemiyle cihazları üretmeye başladı.

İyi olmamızı sağlayan sadece aşırı hassasiyet değil aynı zamanda kulağa rahatça sığan pürüzsüz, organik ve iyi renk seçeneklerinin bulunuyor olmasıdır. İşimizi yaparken hastaların sorunlarını dinleyip anlamaya çalışıyoruz. Üretime yönelik yazıcıları ve malzemeleri geliştirirken 3D baskı teknolojisini audiology pazarı ile beraber yürütmekteyiz. Böylece elektroniğe daha rahat uyum sağlayabilen ince duvarlarla dayanıklı ve güvenilir kabuklar sunabiliyoruz.

E-Shell 450; sert ve suya dayanıklıdır. Piyasadaki en net 3D baskı malzemesidir.

Kırmızı, mavi, pembe, bronz, mocca, bej, kakao, kahverengi, siyah, beyaz ve kristal berraklığı gibi birçok çeşitli cilt tonlarında biyomedikal onaylı malzeme sunmaktadır.

Tek kulak kalıplarından, entegre yüz plakalı kabuklara kadar değişen uygulamalar için Perfactory® DLP® ürünüyle siparişler yüksek kalitede tedarik edilebilmektedir.

Perfactory DSP'nin kullanımı, işitme cihazı endüstrisi için tercih edilen bir seçenek haline geldi ve bu teknolojiyle 60 dakika içinde 65 kulak kabuğu veya 47 kulak kalıbı yapılabiliyor.

 

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.

info@voksel.com.tr  (212) 438 35 90 

www.voksel.com.tr