3Boyutlu Optik Tarama: Open Technologies 3D temassız optik tarayıcı

Open Technologies 3D temassız optik tarayıcı tasarımında ve üretiminde uzmanlaşmış bir şirkettir. 3D tarayıcılarımız yapısal aydınlatma teknolojisini(PLS) kullanarak taranan ögelere ait yüksek hassasiyetli üç boyutlu bir yüzey elde etmenizi sağlar.
3Boyutlu Optik Tarama: Open Technologies  3D temassız optik tarayıcı.

3D tarama ile yapabilecekleriniz çok fazla. Mesela 3D Optik tarayıcılar, ayakkabı üretim sektöründe gelecekte bir örneğin hızla yeniden oluşturulması için dijital formatta kendi stil buluşlarını yapmaya ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir çözümdür. Elde edilen dijital model orijinal parçanın birebir kopyasıdır. Bu size tek bir araçla farklı işlemler yapabilme fırsatını vermektedir.

3D Scanner ile Ayakkabı ve taban üretimi

Tarama ile elde edilen dijital model, orijinal parçanın birebir kopyasıdır.

  • Sonrasında elleçleme ve yeniden CAD modelleme için orijinalini dijital master olarak kopyalayabilirsiniz,
  • Logoları, gravürleri, kabartmaları ve detayları öne çıkarabilirsiniz,
  • Parçaların ayarlarını birbirine uyarlayabilirsiniz,
  • Şablon ölçü testi yapabilirsiniz.

Taban Kalıbı Üreticileri İçin Kolaylık

Open Technologies 3D optık tarayıcı sayesinde uygun CAD araçlarını kullanarak karmaşık taban, uç nokta ve topuk şekilleri elde edebilir; kısa bir süre içinde bir kalıp oluşturmak için tam tersi tasarımı uygulayabilirsiniz. 

Topuk Üreticilerinin Rahat Kullanabileceği Tarayıcılar

Tasarımcıların, tasarımlarını tamamlanmış bir ürüne daha hızlı bir şekilde dönüştürmeye ihtiyaçları vardır. 3D tarayıcıyla, yalnızca birkaç adımda, üretilecek olan topuk modelinin hatasız bir dijital modeline sahip olabilirsiniz.

3D Tarayıcı'yı Ayakkabı Kalıbı Üreticileri de Kullanabilir

Open Technologies 3D tarayıcı,ları oldukça yüksek çözünürlüklü optik bir yöntem kullanarak hatasız dijital bir ayakkabı kalıbı modeline ve parçaların hızlı boyutsal bir deneyimine sahip olmanızı sağlar. 

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Open Technologies Türkiye Genel Distrübütörü Voksel 3D Baskı Teknolojileridir.

 

 

İlgili Resimler