Leapfrog ve Materialise Güçlerini Builder ile Birleştiriyor

Endüstriyel ve medikal sektörlerindeki 3D Printing yazılımı tedarikçisi Materialize NV ile ileri teknoloji 3D yazıcı çözümlerinin üreticisi olan Leapfrog, ortaklıklarının bir meyvası olan ve çok yakında yeni Leapfrog Creatr HS 3D Yazıcı ile birlikte piyasaya sunulacak olan olan Builder'i basına duyurdular.
Leapfrog ve Materialise Güçlerini Builder ile Birleştiriyor.

Bu, Materialise’nin öncü bir masaüstü 3D yazıcısına en yüksek kalitede yazılım geliştirmede onlarca yıllık deneyimlerini uygulamasının ilki oldu. Leapfrog 3D yazıcılar, farklı türdeki kullanıcıların 3D yazıcıyla değer eklemek için neye ihtiyacı olduğu konusundaki derin bilgi birikimi sayesinde iş ve eğitim dünyasındaki kullanıcılar tarafından tercih edilen bir seçim olarak karşımıza çıkıyorlar. Materialise’nin yapı işlemcisini kullanıcı dostu bir proje başlangıç çözümüyle birleştiren

Builder, kullanıcıya baskı için birçok seçenek sunarken bile baskıyı şimdiye kadar olduğundan çok daha kolay yapıyor. Yazıcı sürücülerinin mürekkep püskürtmeli baskıyı, kullanıcıya birçok profilden ve ayarlardan seçim şansı veren basit kullanıcı ara yüzü sayesinde kolaylaştırması gibi; Materialise tarafından geliştirilen bu Builder aynı şeyi kaynaşık filament imalatı teknolojisini kullanan Leapfrog’un 3D yazıcıları için mümkün kılıyor. Bu da kullanıcıya önceden ayarlanmış, otomatik olarak güncellenen profillere dayanan ayarları düzenleme ya da kendi seçimlerinin parametrelerine bağlı olarak kendi profillerini oluşturma imkânı veriyor.

Yalnızca kullanıcılara kendi baskıları üzerinde daha fazla kontrol ve seçenek vermekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların STL dosyasından geniş kapsamlı bir programda yazma seçeneğine tıklamaya yönelebilmesi için baskı işlemini de ciddi oranda kolaylaştırıyor. Hızla gelişen 3D yazıcı teknolojisinde faal kalabilmek için Leapfrog 3D Yazıcıları, Materialise gibi özel alanında çok iyi olan şirketlerle ortaklık kurarak müşteriler için kişiselleştirilmiş çözümler üretmeye güveniyor.

Bu tür ortaklıkların yanı sıra, Leapfrog 3D Yazıcıları aynı zamanda, kendilerinin bu belirli uygulamasına değer kazandırabilmek için neyin gerekli olduğunu derin bir şekilde anlamak için farklı endüstriden müşterilerle ortaklık kurmaktadırlar. İlk ortaklıkları hala güçlü bir şekilde devam etmektedir: Leapfrog 3D yazıcıları 2012’de, halen daha kendi yazıcılarını kullanmakta olan Hollandalı makine üreticisi AV Flexologic tarafından kurulmuştur.

Onların hızlı geri dönüt almaları, yazıcıları geliştirmek, onları eğitim için ideal haline getirmek, ürün tasarımı, tıbbi amaçlar ve mimari tasarımlar için sürekli olarak kullanılmıştır. Kurucu, her tipten kullanıcıya tasarımlarını yazdırabilmeyi daha da kolay hale getirmelerine yardımcı olacaktır.

İlgili Resimler